Downloads

Pär Larshans was te gast in Eindhoven op uitnodiging van Always a Choice en The Flexible Platform.
Door Hanneke van Bladel
Vaak zijn het ook alleen maatregelen aan de harde kant. Doelen, resultaten en vooral cijfers staan centraal’. ‘Natuurlijk is de harde kant belangrijk. We missen soms alleen de innerlijke drive bij mensen én bij organisaties om echt voor duurzaamheid te gaan. Het is belangrijk dat duurzaamheid breed wordt gedragen binnen een organisatie. We missen de aandacht voor human capital.’ stelt Sjaak Kolvenbach. Hij is samen met zakelijk partner Ludo Hof founder van Always a Choice.

Wat is the Human Element?
The Human Element is een door Will Schutz, Ph.D ontwikkelde methode om mensen beter te laten samenwerken. Het creëert een klimaat waarin groepen hun mogelijkheden volledig benutten doordat iedere deelnemer bijdraagt, iedereen open en eerlijk is en elk persoon verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar gedrag en gevoel.

Zelfrespect door Will Schutz
Zelfrespect is de kern van alle menselijke relaties en productiviteit binnen organisaties. Voor de organisatie is het doel een klimaat te creëren dat er voor zorgt dat alle medewerkers hun zelfrespect kunnen ontwikkelen.

MAXimizing Human and Organizational Potential with The Human Element®
A case study of the impact of 14 years of FIRO and Human Element® based leadership training at Swedish MAX Hamburger Restaurants – Jan Esensjö and Susan Petrina Esensjö