Profiel

Sjaak KolvenbachSjaak Kolvenbach (20 augustus 1957) is zelfstandig trainer en coach. Via zijn eigen bureau Sjaak Kolvenbach Organisatieadvies, Training en Coaching en Always a Choice BV biedt hij professionele ondersteuning bij organisatieveranderingen, managementontwikkelingsprogramma’s en persoonlijke ontwikkeling. Dit kan zowel in open als in-company trainingen, individueel of in groepen. Als mede-eigenaar van Always a Choice BV ondersteunt hij een internationaal netwerk van gecertificeerde trainers in het werken met materiaal van The Human Element, Radical Collaboration en Implicit Carreer Planning. Voor een complete curriculum vitae klik hier.

De kern van Sjaak’s werkwijze is praktisch en persoonlijk. Praktisch is oplossingsgericht, gebruik maken van de creativiteit van mensen zelf, zonder de aandacht voor het besturen en ontwikkelen van organisaties te verliezen. Persoonlijk betekent mensen begeleiden vanuit intrinsieke motivatie, vertrouwen en inzicht. Hiermee wordt individuele ontwikkeling gestimuleerd in de context van de organisatie waar mensen deel van uitmaken. Dit kan alleen effectief worden gedaan als je zowel de taal van de uitvoerende werkorganisatie als die van het managementteam spreekt en verstaat.

Sjaak is gewend om met uiteenlopende organisaties te werken, zowel profit als non-profit. Zo werkt hij voor onder andere VandeLande Industries, PANalytical, TNO, van Gansewinkel, Genexis, KWF, Intertoys, het Ontwikkelcentrum, BOAL Aluminium en Sekisui-S-lec, en coacht hij diverse managers in het bedrijfsleven.

Download the CV>>