Werkervaring

Sjaak Kolvenbach

2005 – heden Always a Choice BV
Mede-eigenaar
Always a Choice geeft professionele ondersteuning aan een breed netwerk van trainers die gecertificeerd zijn om te werken met het materiaal van The Human Element, Roestvrij Samenwerken en Implicit Career Planning. Dit wordt gedaan middels het aanbieden van certificering programma’s, aanvullende master classes, hoog kwalitatief trainingsmateriaal, het geven van marketing ondersteuning en het verzorgen van publicaties. Always a Choice verzorgt, in samenwerking met een netwerk van trainers, zowel open als in-company trainingen.
2004 – heden Sjaak Kolvenbach Organisatieadvies, Training en Coaching
Eigenaar
Sjaak Kolvenbach Organisatieadvies, Training en Coaching biedt professionele ondersteuning bij organisatieveranderingen, managementontwikkelingsprogramma’s en persoonlijke ontwikkeling. Dit kan zowel in open als in-company trainingen, individueel of in groepen. Gebieden waarin gewerkt wordt:

  • Leiderschapontwikkeling (Management Development Programs)
  • Teamontwikkeling
  • Cultuurveranderingen binnen organisaties
  • Specialist in het ondersteunen van de menskant bij fusies
  • Conflicthantering
  • Coaching on the job voor managers
  • Specialist in het coachen van het hoger management (CEO / CFO niveau)
De bedrijven waarin wordt gewerkt hebben een uiteenlopende achtergrond zoals; de procesindustrie, logistieke organisaties, research organisaties, en overheidsorganisaties zowel profit- als non-profit organisaties;
1999 – 2003 Schoonderwoerd & Partners Professionals in effectiviteitverbetering
Senior Trainer / Adviseur
De kern van het werk van Schoonderwoerd & Partners is het resultaten behalen met geïnspireerde mensen. Schoonderwoerd & Partners biedt ondermeer open trainingen, in-company maatwerk, workshops, advisering en coaching.
1997 – 1999 Quality Bakers Arnhem, industriële broodbakkerij
Hoofd Logistiek, lid managementteam, rapporterend rechtstreeks aan de directeur.
Opzetten en invoeren van magazijn automatisering (afstemmen van de planning en werkmethoden van de afdelingen bakkerij, snijden / inpakken, orderverwerking en expeditie). Hierbij moet gedacht worden aan het gebruik maken van kratstapelaars, transportsystemen en 100% scanning van alle kratten.Contacten externe vervoerders en uitzendbureaus, met betrekking tot prijsafspraken en contracten.
1990 – 1997 Quality Bakers Arnhem, industriële broodbakkerij
Werkmaatschappij van Quality Bakers Nederland BV onderdeel van Meneba NV
Hoofd Productie & Techniek, lid managementteam, rapporterend rechtstreeks aan de directeur. Voorzitter arbocommissie.
Opzetten kwaliteitsborgingsysteem, NEN ISO 9002 certificaat en HACCP systeem.Geven van interne cursus aan middenkader in doeltreffend leidinggeven. Invoeren van automatiseringssystemen in de productie.
1986 – 1990 Maître Paul diepgevroren banketproducten en cake
Werkmaatschappij van Meneba NV
Productieleider: rapporterend aan de algemeen bedrijfsleider.
Vanuit de opstartfase met 65 medewerkers naar een productiebedrijf van ruim 200 medewerkers. Mede verantwoordelijk voor werving, selectie en de aanpassing van de organisatie. Het opstarten, aanpassen en verbeteren van nieuwe en bestaande productielijnen.
1985 – 1986 Brinkers margarinefabriek
Ploegenchef afdeling diepgevroren brood- en banketproducten
1978 – 1985 VoF Bakkerij Kolvenbach, te Beneden Leeuwen en Druten
Zelfstandig ondernemer met een bakkerij en twee winkels.

Opleidingen>>