06 - 21943204

Hoe ik werk

De praktische aanpak

Kolvenbach

Als ik voor je aan
de slag mag

Ik ben van de praktische aanpak. Dus zorg ik voor een simpele en overzichtelijke manier van werken. Met een helder plan, korte lijnen en trainingen die aanspreken. Zo gebruik ik veel herkenbare voorbeelden uit de praktijk en ga ik gericht op zoek naar de dominante factor in het vraagstuk.

Een simpel stappenplan

Doel
Wat is je vraag, waar zit het knelpunt en waar werken we naartoe? In een eerste gesprek bepalen we dit samen en komen tot een gedeelde visie.

Afstemming
Met alle deelnemers stem ik af wat ze uit de training willen halen. Zo creëer ik een groter draagvlak binnen teams en maak de inhoud tastbaarder.

Aanpak
Na deze eerste gesprekken leg ik je een heldere en duidelijke aanpak voor, inclusief een begroting. Dat bespreken we en zo komen we tot een definitief plan. Maar dat is niet rigide, want mijn flexibele aanpak zorgt voor succes op de lange termijn.

Training
Aan de slag! Samen gaan we recht op ons doel af. Maar er is altijd ruimte voor bijstelling en verdere afstelling. Daarom houd ik je regelmatig op de hoogte van de voortgang en zorg ik voor een klankbord. Want directe aansluiting op de praktijk staat bij mij voorop.

Intervisie
De deelnemers gaan ook onderling aan het werk. In kleine groepen komen ze regelmatig bijeen om de voortgang en eventuele moeilijkheden te bespreken. Het is de bedoeling dat deze intervisies ook na de training doorgaan.

Evaluatie
Als afronding evalueer ik de training met alle betrokkenen. Zo ronden we samen goed af.

Borging
De training is pas geslaagd als de inhoud goed is verankerd in de organisatie. Zo trekken we het succes op de langere termijn door. Ik geef je advies over hoe dit het beste is te borgen.

  Elke organisatie is anders, dus ook elke training is anders. Ik ga altijd voor maatwerk.
  Wil je eens bespreken hoe dit voor jouw organisatie kan werken? Bel dan even.

  “Confronterend, verhelderend, verrassend en verrijkend. Dit komt bij me op als ik de trainingen wil omschrijven. Onze groei van de afgelopen twee jaar is mede bewerkstelligd dankzij alle inzichten en persoonlijke ontwikkelingen. Een absolute aanrader voor iedere onderneming!”

  Carl Diepenbroek

  CEO, Nic BeNeLux

  Contact

  Adres

  Emmastraat 39, 6862 GS Oosterbeek

  Telefoon

  +31 621943204

  linkedin