06 - 21943204

Partners

in goede samenwerking met

Kolvenbach

Celeste Blackman

Celeste Blackman

www.greenzoneculture.com

Celeste traint al bijna 20 jaar leiders en managers volgens de principes van The Human Element®, Radical Collaboration® en Green Zone Thinking™. Zo helpt ze hen weerstanden te overwinnen en beter samen te werken. Celeste richt zich op het creëren van positieve en vertrouwelijke werkomgevingen waarin emotionele energie vrij baan heeft. Ze coacht leiders bij het bevorderen van deze energie onder hun medewerkers, zodat zij waardevol en betekenisvol aan de slag gaan. Het resultaat: meer productiviteit, meer enthousiasme en betere samenwerking.

Lambert de Haas

Lambert de Haas

www.weyt.nl

Als begeleider van verandering ligt zijn focus, passie en kwaliteit bij het voeren van open en eerlijke gesprekken. Door mensen meer open en eerlijk te laten zijn, creëert hij kansen en bewustwording, een klimaat van verantwoordelijkheid nemen. Omdat hij mensen helpt om hun gedrag af te stemmen met wat ze diep van binnen wensen, ontstaat er echte verandering. Veel van zijn opdrachtgevers omschrijven Lambert als pragmatisch, diepgaand en verbindend.

Gea Wortelboer

Gea Wortelboer

www.wortelboertrainingen.com

Ontwapenend, gedreven en vol energie het beste uit mensen te halen. Dat is Gea. Het bouwen aan relaties is een natuurlijke gave van haar. Ze stemt af en luistert naar de behoefte van mens en organisatie. Gecombineerd met een directe aanpak werkt dat op een positieve manier door. Hierdoor ontstaat een omgeving van vertrouwen en openheid.

Zo zet ze weerstand om in het durven maken van keuzes.

Ludo Hof

Ludo Hof

www.alwaysachoice.nl

Met meer dan 35 jaar ervaring in het bedrijfsleven en de begeleiding van ruim 50 implementaties van IT-systemen in zijn rugzak, weet Ludo 100% zeker dat de mens de alles bepalende factor is voor succes. Systemen, procedures, organisatievormen zijn ondersteunend, maar als de menselijke factor vergeten wordt, gaat het niet werken. Ludo gebruikt trainingen op basis van de FIRO-Theory om inzicht te verschaffen in de effecten die onze wijze van interactie binnen teams teweegbrengt.

Linneke Stoltenborgh

Linneke Stoltenborgh

www.linnekestoltenborgh.nl

Linneke benut haar sensitieve kant om te zien wat er écht speelt en wat nodig is in een organisatie, een team of op individueel niveau. In combinatie met haar doelgerichtheid gaat ze scherp en doortastend te werk, zodat er ruimte komt voor nieuwe inzichten, ontwikkeling en beweging. Daarbij gebruikt ze haar ervaring als talent development manager, manager recruitment en HR-businesspartner en haar kennis uit opleidingen in insights discovery, coaching, groepsdynamica en systemisch werk.

Fred Rutting

Fred Rutting

www.fredrutting.nl

Fred is trainingsacteur en trainer. Een gepassioneerd, emotioneel en enthousiast mens, geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. Altijd nieuwsgierig naar waarom iemand zich op een bepaalde manier gedraagt. Hij zet zijn talent in om de ander bewust van zijn gedrag te laten worden. Daarbij stimuleert hij effectief gedrag door middel van oefeningen en rollenspellen. Want als je bewust bent van welk gedrag effectief is, kun je dit vaker inzetten. Er blijft dan steeds minder ruimte over voor minder effectief gedrag.

Eva Stenby Carlsen

Eva Stenby Carlsen

www.carlsen-e.dk

Als leider en manager werkte Eva jarenlang in de internationale food industrie. Met een master in dairy & food technology en een MBA in Business & Leadership traint en coacht ze inmiddels al zo’n 10 jaar leiders en managers volgens de Radical Collaboration® en The Human Element® benadering. Daarmee helpt ze hen met het opbouwen van vertrouwen, betrokkenheid en samenwerking in hun werkomgeving.

Marcel Meijer

Marcel Meijer

www.bezieldwerken.net / www.vrijekernenergie.nl

Bij Marcel staat nieuwsgierigheid voorop. Zo heeft hij de wereld en vele kanten van zichzelf ontdekt. Dat heeft gezorgd voor een veelzijdige ontwikkeling: scherp en liefdevol, analytisch en empathisch, planmatig en oog voor grote verbanden, gestructureerd en spiritueel, gedreven en intuïtief, doelgericht en nieuwsgierig. Vanuit deze veelzijdigheid haalt hij veel voldoening om mensen dichter bij hun bezieling te brengen.

“The program gave me insight and confidence in my personal leadership style. This resulted in an ambition to further work on and with my learnings, as the added perspective is increasing my effectiveness.”

Carlijn Totté

Service Manager Benelux – Vanderlande Industries GmbH

Contact

Adres

Emmastraat 39, 6862 GS Oosterbeek

Telefoon

+31 621943204

linkedin