06 - 21943204

Mijn aanbod

Wat mag ik voor je doen?

Kolvenbach

Wat mag ik voor je doen?

Mijn trainingen zijn altijd maatwerk. Daarom begin ik met een inventarisatie. Wat speelt er allemaal? Wat zijn de krachten en elementen die invloed hebben? Alsof je een peilstok in de organisatie of het team steekt. Pas dan bepalen we samen wat we gaan doen. Ik ga graag voor je aan de slag in een van mijn drie specialisaties: persoonlijk leiderschap, coaching en strategisch denken en werken.

Leiderschapstraining

Je bent leidinggevende, van een team, een afdeling of een heel bedrijf. Maar wat betekent dat nou? Welke rol speel je, wat wil je bereiken en wat draag jij bij aan het team? Of aan het succes van jullie dagelijkse samenwerking? Daar ga ik mee aan de slag in mijn leiderschapstrainingen. Goede leiders zijn kwetsbaar en eerlijk. Dat stelt ze in staat om ook direct te zijn, zonder mensen af te stoten. Daarom werk ik ook aan je twijfel en onzekerheid. Durf jij daar open over te zijn? Ontdek het zelf.

En wil je focussen op vaardigheden, zoals relatiemanagement of stress-vermindering, dan verwijs ik je graag door naar mijn partners. Ik werk al vele jaren met hen samen, omdat zij vanuit dezelfde basis werken.

Coaching

Zoek je coaching in werksituaties? Ook dat doe ik voor je. Ik werk op individueel niveau en met teams.
De kernvraag die ik daarbij stel is: wat weerhoud je om vrijuit te handelen en jezelf te zijn? Vanuit daar breng ik beweging en zorg ik er ook voor dat de nieuwe dynamiek geborgd wordt, individueel en in de organisatie.

Ik ga vooral aan de slag met het loslaten van oude patronen. Die zijn, vaak onbewust, volop aanwezig in teams of in de manier van werken. Voor veel mensen is dat spannend en eng, maar deze bewustwording levert meer op dan het aanleren van nieuw gedrag. Op die manier werken mensen prettiger en beter samen, en gaat de productiviteit omhoog.

Strategische begeleiding

Verandertraject. Het lijkt het toverwoord van de laatste jaren als het gaat om management op bedrijfsniveau. Vaak wordt daarbij vergeten dat veranderen niet het doel op zich is. Wat dan wel? Dat bepalen we samen. Door te kijken naar de gewenste bedrijfscultuur bijvoorbeeld.
Of door van twee compleet verschillende bedrijven een eenheid te smeden na een fusie.

Ik kijk vooral naar een langetermijnstrategie, die van directieniveau tot op de werkvloer wordt doorgevoerd. Daarin coach ik directeuren en management direct en persoonlijk. En ik werk graag mee aan de bedrijfsstrategie, zodat er een heldere visie ontstaat waar het bedrijf als geheel nog jaren mee vooruit kan.

“Vanuit een gedegen theoretische ondergrond en praktische ervaring weet Sjaak de samenwerking tussen mensen snel te optimaliseren, terwijl ook het individu sterker uit het traject komt.”

Harrie Nijssen

Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs

Contact

Adres

Emmastraat 39, 6862 GS Oosterbeek

Telefoon

+31 621943204

linkedin